Worthsbrough wietolie > 10 ml flesje

Worthsbrough wietolie > 10 ml flesje
Product Code: 1012

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€ 69,00
Beschrijving

Details

HET WIETLOKET € 69,- Worthsbrough wietolie op basis van het Rick Simpson concept. Van de werkzame stof is 70 % THC en 30% CBD. Neem voor slapeloosheid 5 druppels. Voor pijnverlichting iets meer, maar dat is per persoon verschillend. U dient zelf te testen hoeveel druppels u nodig heeft.

Worthsbroug wietolie zit in een 10 ml flesje en is vermengd met olijfolie om het druppelbaar te maken. Zeer geschikt tegen slapeloosheid. Een heel goed middel tegen pijn en ziekte. Daarnaast zijn er lovende berichten van mensen die het tegen kanker gebruiken. Wel is het belangrijk uw behandelend arts in ogenschouw te nemen en uw behandeling te blijven volgen.

Iedereen heeft het over Worthsbrough wietolie, maar wat is dat nu eigenlijk? In principe is Worthsbrough wietolie een oplossing van de werkzame (en niet-werkzame) vetoplosbare bestanddelen van de Cannabis plant, opgelost in olijfolie. Voornamelijk bestaande uit THC en CBD.

Wat zit er dan wel in wietolie? In ieder geval de bekende cannabinoiden, zoals THC en CBD, alleen de concentratie van die cannabinoiden kan nogal wisselen per olie en per soort Wiet/Cannabis Worthsbrough wietolie wordt gemaakt van Amnesia Haze. Verdund in Olijfolie om het te kunnen druppelen. In de Wietplant zitten in ieder geval een groot aantal stoffen die medicinaal werken.

Met wietolie neem je daaruit de vetoplosbare stoffen. Bijvoorbeeld dus CBD (Cannabidiol), dat een positieve werking kan hebben op eczemen en andere ontstekingsachtige huidaandoeningen. Of THC en CBN (cannabinol) die een positieve werking kunnen hebben tegen pijn. In elke wietplant zitten verschillende soorten cannabinoiden en soms zijn er zelfs varianten die geen cannabinoiden bevatten. Die worden dan specifiek voor de voedingsindustrie geteeld.
Extra informatie

Extra informatie

Brand Nee
Packet country Nee
Product Features Nee
Temperature of storage Nee
Gluten Free Nee
Ecolabel Nee
Tastings Nee
Water Temperature Nee
Storage life Nee
Harvest Date Nee
Beoordelen

Klantenreviews 4 item(s)

Wern*****@pandora. Be
Top service correcte en snelle levering!!!
Aanrader Review by Werner / (Geplaatst op 22-01-2018)
ryand*****@live.nl
- slaap beter, langer, uitgeruster. als ik kort slaap ben ik alsnog uitgeruster
- verstopt oor (reeds 5-10 jaar) compleet verdwenen
- wondjes in de mond lijken compleet te verdwijnen
- rug en nek klachten zijn na 1.5 week 50% verminderd.
- sociaal rustiger en zelfverzekerd
- krijg duidelijk inzicht in wat wel en niet belangrijk is voor mezelf.
-flashbacks uit t verleden en dingen die ik jaren vergeten ben komen spontaan terug Review by RYAN / (Geplaatst op 21-10-2017)
kuyve******@gmail.com
Fantastische olie. In de ochtend en avond doe ik links en rechts een druppel op binnenkant wang.
M'n pijn is afgenomen en m'n levensvreugde is toegenomen. Meer druppels geven een high, wat in het week-end met een biertje extra ontspant en aangenaam is. Met een flesje doe ik maanden. Soms neem ik het niet, een paar dagen later werkt het dan extra lekker.
Sublieme olie ! Review by Marcellus / (Geplaatst op 18-08-2017)
Geen
Dag lieve mensen van Het Wietloket. Ik heb bij jullie 2 flesjes Worthsbrough Wietolie gekocht om dat ik last van slapeloosheid heb. Ik kan jullie niet genoeg vertellen hoe blij ik ben met deze wietolie. Ik heb echt al heel veel geprobeerd. Ook andere wietolie. Onder andere die van Mediwiet. Maar allemaal zonder succes. En nu heb ik deze wietolie en ik kan weer heel lang slapen. Heel veel dank.
Rosemarijn. Review by Rosemarijn / (Geplaatst op 10-02-2017)
Schrijf een review
Labels

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.