Online wiet tegoedbon bestellen en kopen. Je wiet thuis bezorgd krijgen.

Het Wietloket, een goeie joint is nooit ver weg
HET WIETLOKET
.
Het Wietloket verkoopt een Wietbon, een toegoedbon voor wiet, hash en meer. Zij verkoopt zelf geen geestveruimende middelen dat laat zij over aan ge-authoriseerde partijen. U koopt bij ons een Wietbon en u geeft aan welke producten ugraag zou willen bestellen bij één van de aangesloten partners. Na ontvangst van het Wietbonbedrag zullen wij voor u uw Wietbon verzilveren. De aangesloten partners zullen voor u de bestelling in orde maken en verzenden.
.
PROBLEMEN MET BITCOIN BETALINGEN? LEES HIER MEER

LET OP, er zijn nieuwe regels waar u aan moet voldoen om bitcoins te kunnen kopen.
Het is zeker niet ingewikkeld maar als u er niet uitkomt laat ons u dan helpen, we doen het graag.
Zij eisen duidelijkheid over waar de coins die u koopt heen gaan. Lees dit aandachtig.

Allereerste een paar websites waar u coins kunt kopen en/of een wallet kunt aanmaken, een bekende engelse site waar u coins kunt kopen met Ideal of Mr Cash is bijvoorbeeld Spectrocoin. En zo zijn er meer.
 
- Bitgo.com  (de beste naar wij horen) 
1) Wallet aanmaken
2) Coins kopen bij een coinsite (kan niet bij Bitgo)
3) De coins naar uw eigen wallet bij Bitgo laten zenden.
4) Vanuit uw eigen wallet kunt u nu uw coins naar ons zenden.
Of:

- litebit.eu                                      coins kopen/wallet maken
- Bitvavo                                        coins kopen/wallet maken
- kucoin                                         coins kopen/wallet maken
- changelly.com                             coins kopen/wallet maken
of : Coinbase, Binance, Localbitcoins, Kraken, BTCdirect, Coinmerce, Bitcoin meester
MOGELIJKHEID 1
Maak een eigen wallet aan en stuur de coins daarheen.
U kunt een eigen wallet openen.  Dan bitcoins kopen via een Belgische of Nederlandse bitcoinsite, zoals u nu al doet (misschien), en vanaf daar kunt u coins naar uw wallet zenden. Vraagt de betaalsite nu om bewijs van de ontvangende partij, zeg dan dat het uw eigen wallet is, voor eigen gebruik. Dan kunt u een screenshot maken van die ene regel (coinadres) binnen uw wallet en stuurt dat naar hen. Het lijkt ons niet nodig om een screenshot te maken van uw hele beeldscherm. Het gaat ze niets aan waar uw wallet staat namelijk.Maar mochten ze er om vragen en het moet, doe het dan.
Let op !!   Geef nooit onze website op als ze vragen waar de coins naar toe gaan anders houden ze het geld vast. Zeg dus dat het naar uw wallet gaat.
Vaak kunt u bij een wallet website ook direct al uw coins kopen en direct in uw wallet zetten.

MOGELIJKHEID 2

Koop coins via een ATM coins en stuur ze naar je wallet
Er zijn genoeg sites in de wereld waar u online een bitcoinwallet kunt aan maken. Maak daar een wallet aan. Daarna gaat u naar een een ATM (pinapparaat) waar u met cash of card bitcoins kunt kopen. Legaal en zonder poespas. U koopt die coins en geeft daar het coinadres of  QR code via uw foon van het coinadres van uw wallet op en laat de coins via de ATM naar uw wallet zenden. Vanaf uw wallet kunt u moeiteloos bitcoins aan ons zenden.Hier vind u de ATM's in Belgie:

https://coinatmradar.com/country/21/bitcoin-atm-belgium/

Nederland:

https://coinatmradar.com/country/150/bitcoin-atm-netherlands/

========================================================================================

LET OP, belangrijk:    VERZENDRISICO

Wij kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk zijn voor het verzendrisico. Pakketten kunnen in beslag worden genomen. Het verzendrisico rust bij de klant. Wij kunnen geen onderzoek doen of laten doen, vraag er niet om. We kunnen geen herhaal pakket verzenden. Een pakket dat verdwijnt (gebeurd heel sporadisch) dan is dat voor uw risico.

=======================================================================================

HELP !! IK ONTVANG GEEN MAIL VAN JULLIE!!
**   LET OP !! Ontvangt u geen ordermail dan kunt u deze order ook altijd direct terug vinden in uw account / bestellingen. Dit geldt ook voor andere mededelingen als uw trackcode.
 
1) maak een account aan     2) maak een bestelling     3) ga naar uw account => bestellingen :  en vind uw orderbon. Onderaan staan de berichten die aan u gemailed zijn.
U ziet daar uw nieuwe en oude bestellingen. Elke bestelling heeft zijn eigen coinadressen. Bit- en Litecoin.
Gebruik deze unieke en eenmalige coinadressen om te betalen.
 
Let op: mocht u zoeken naar een online betaalservice of wallet, ga voorbij aan bitrush.nl.  Er zijn teveel problemen met dit bedrijf.
.
U gaat naar de online pagina's waar u meer informatie vind over de wiet-, hashsoorten of de Worthsbrough wietolie. Of een lekker jointje. U maakt uw keuze en deze keuze vind u terug op de online orderpagina/winkelwagen. U gaat verder met het betaalgedeelte en na afronding staat uw order in uw account onder "bestellingen". Daar staat onderaan elke orderbon uw eigen en voor elke order het unieke Bit- en Litecoin adres. U ontvangt een orderbon per email. Ontvangt u die niet dan kunt u de order terug vinden in uw account / bestellingen.
Onderaan staat in het rood uw eenmalige Bitcoinrekening-nummer.
Gebruik dat alleen voor deze ene order. Elke order ontvangt u een nieuw nummer.
Na ontvangst van uw betaling melden we dat op uw account er staat dan "betaald en verzonden" en u ontvangt later die dag óf de volgende ochtend vroeg uw trackcode om te volgen op   www.internationalparceltracking.com
=====================================================================================
.
HOE ONTVANG IK MIJN PRODUKTEN
.
Uw produkten worden door de aangesloten partner verzonden. Welke verzender zij daarvoor gebruiken is verschillend maar
wat wel overeenkomt is dat de bestelling aangetekend wordt verzonden. Hoe dan ook, de verzending geschiedt altijd op risico
van de klant. Maar als u kiest voor aangetekende post dan heeft u de mogelijkheid te zien waar het pakket gebleven is.
Voor Nederland en Belgie geldt: als vóór 12 uur uw betaling door ons is ontvangen, dan wordt de order dezelfde dag nog verzonden. Verzendtijden voor Nederland: de volgende dag en voor België 1 tot 2 dagen. Bij drukte soms een dag later.

===============================================================================

.
WAT KRIJG IK?
.
De partners van Het Wietloket kennen geen onderscheid in kwaliteit. Alles wat men in het assortiment heeft is van hoge
kwaliteit. Zij testen eerst zelf uiteraard. "Ken je waar"  zouden wij zeggen. Maar ook worden de produkten onder de microscoop
gelegd om op micro-niveau te zien of er geen vervuilende of verzwarende toevoegingen in de produkten ziten. Ook aan onderzoek naar pesticiden wordt gedacht. Hierdoor kan men een constante hoge kwaliteit leveren. Daarmee voldoen ze aan de hoge standaard die de huidige klant eist en verdiend.
=====================================================================================