Het Wietloket, reorganiseren en verbeteren.

............................

Soms moeten we dingen veranderen om te verbeteren. En soms komen en gaan er nieuwe mensen. Zo ook bij ons. Dus gaan we een paar dagen dicht om alles in 1 keer om te zetten en aan te pakken. En waar mogelijk te verbeteren. Binnenkort bijvoorbeeld komt er een nieuwe website. En er gaan mensen wisselen. Frisse wind dus en daar zijn we natuurlijk heel blij mee.

En die blijdschap gaan we delen.

Vanaf donderdagmiddag 11 uur gaan we een weekje dicht. We gaan dus tot en met 3 mei dicht en verzenden alle orders maandag 6 mei

.

*   KAN IK DAN NIET MEER BESTELLEN?   *

( Let op: Maakt u zich geen zorgen. Wij kunnen zien dat u de code heeft ingevoerd. Mocht de code niet berekend worden dan zullen wij u na de vakantie mailen met een tegoed. Hoe dan ook zult u dan later uw korting alsnog krijgen. Maar alleen (!) als u de code heeft ingevoerd.)

Ja wel. En u krijgt ook nog eens 20% korting op de hele order (excl verzendkosten). In uw Winkelwagen vind u de mogelijkheid om bij "Apply Discount Code" uw kortingscode invoeren. Dit doet u vóórdat u gaat afrekenen.

Maar er wordt niet uitgeleverd. We sparen de orders op en verzenden op maandag 6 mei. Als u een order aanmaakt en daar de kortingscode   vakantiekorting   invoert dan wordt de 20%  korting direct afgehouden van het totale productbedrag (dus niet de verzendkosten).

Zo bent u verzekerd van een mooie aankoop!